Heb je jouw bestelling nog niet opgehaald? Stuur een mailtje naar lustrumjoyjaagpad@gmail.com voor het maken van een afspraak

Veelgestelde vragen:

Waarom zou ik lustrumkleding willen bestellen?

Je wil lustrumkleding bestellen omdat je er FAN-TAS-TISCH bij wil lopen dit seizoen én wat bij wil dragen aan de organisatie van  de lustrumweek van 18-25 juni 2022. Joy Jaagpad bestaat namelijk 90 jaar, dat wil je toch niet ongemerkt voorbij laten gaan? Tip van ons: bestel meteen ook een zonneklep bij je kleding! Lekker 90's, lekker gek. 

Vanaf wanneer en waar kan ik de bestelde artikelen afhalen?

Je bestelling is alleen af te halen in het clubhuis van Joy Jaagpad. Heb je jouw bestelling nog niet opgehaald? Stuur dan een mailtje naar lustrumjoyjaagpad@gmail.com voor het maken van een afspraak. 

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelde artikelen?

Je kan via iDeal betalen nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. 

Hoe kan ik een artikel/bestelling retourneren?

Natuurlijk hopen we niet dat het nodig is om artikelen terug te sturen. In principe kun je je aangekochte artikelen niet retourneren, neem contact op met lustrumjoyjaagpad@gmail.com dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Hoe kan ik een artikel omruilen?

Zolang de voorraad strekt kan je je artikel omruilen. Stuur een mailtje naar lustrumjoyjaagpad@gmail.com of kom langs op maandagavond of zaterdag vanaf april in het clubhuis van Joy Jaagpad, dan regelen we een andere maat voor je.

Komt er ook kinderkleding beschikbaar?

Ja zeker, dit komt in de loop van maart beschikbaar op de website.

Volg je ons al op Instagram?